Paardencoachingweek Puur met Paarden

Een week voor jezelf. In alle rust ontspannen op een fijne plek in Frankrijk: het prachtige heuvellandschap aan de voet van de Pyreneeën. Maar tegelijk een reis naar binnen, je verbinden met je ware zelf en je balans hervinden. Zonder te navelstaren, met beide benen op de grond, en dat temidden van vier kleine vriendelijke paarden.

Deze paardencoachreis biedt je de mogelijkheid om op een ontspannen en krachtige manier te werken aan je persoonlijke ontwikkeling. Door het werken met paarden word je bewust van je patronen en kan je leren je hart te volgen. Paarden laten je namelijk zonder oordeel zien wat je je niet bewust bent of onderdrukt. Tijdens een sessie ervaar je hoe je non-verbaal communiceert en hoe het paard reageert op je innerlijke overtuigingen. Ook helpen paarden in het werken met grenzen, het oppakken van je eigen kracht. Met de aangereikte handvatten leer je deze stukken in je dagelijks leven herkennen en veranderen. Zo kan je leven steeds vrijer en rijker worden.

Programma

De week wordt begeleid door Nynke Groenewegen en Maaike Goedhart-de Hoop van Puur met Paarden, een zeer ervaren paardencoach in Nederland. We brengen ieder onze eigen competenties in, in een gevarieerd programma met

  • paardencoaching
  • systemisch werk (familie-opstellingen)
  • traumaverwerking
  • mindfulness
  • wandelingen met de paarden, natuurbeleving
  • yoga en qigong
  • en… aandacht, puur voor jouw groeiproces.

De groep bestaat uit maximaal 6 deelnemers, zodat we de week heel persoonlijk kunnen invullen en afstemmen op ieders behoefte. Maar verwacht geen compleet verzorgde vakantie: een helpende hand rond de maaltijden wordt gewaardeerd, we zorgen samen voor de paarden, en voor de sfeer. Ontspanning, diepgang en genieten staan voorop – en lekker eten! De maaltijden zijn soms vegetarisch, soms niet (behalve voor de vegetariërs), maar altijd met lokale en/of biologische producten bereid, zo mogelijk uit Nynke’s biologische groentetuin. Je verblijft in een comfortabele kamer in de boerderij of gite.

Deze week is ook geschikt voor mensen die niks met paarden (denken te) hebben.

Data

1 – 8 mei 2021. Deze week is vol maar je kan op de reservelijst.

Prijs

€825 per persoon voor een tweepersoons kamer. Bij een eenpersoonskamer betaal je €925 voor de week. Inbegrepen in de prijs: 7 overnachtingen in een eenpersoonskamer, alle maaltijden en koffie/theepauzes, bovengenoemd programma.

De reis komt voor eigen rekening. Met het vliegtuig kan je naar Toulouse met KLM-AirFranceEasyjetBrussels Airlines of Ryanair. We kunnen je evt. tegen een vergoeding van het vliegveld ophalen (in overleg, vlucht afstemmen met andere deelnemers).

Met de auto is het ca. 1200 km vanaf Utrecht.

Vragen?

Mail, bel of app Nynke: nynkequi@orange.fr tel. +33 672362420

of Maaike: info@puurmetpaarden.nl tel. 0614815736

Une réflexion sur “Paardencoachingweek Puur met Paarden

  1. De paardencoachings week was voor mij een hartverwarmende, inspirerende, prachtige, en leerzame ervaring. De omgeving van weidse uitzichten en rust rondom met de adembenemende natuur……. voor mij het paradijs! 💚💞💖💜💗💘

Votre commentaire

Entrez vos coordonnées ci-dessous ou cliquez sur une icône pour vous connecter:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l’aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l’aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s

Ce site utilise Akismet pour réduire les indésirables. En savoir plus sur la façon dont les données de vos commentaires sont traitées.