Op vier benen

Tildra (1992) is de moeder van onze paardenfamilie. Een IJslandse merrie, geboren in Nederland en met ons mee naar Frankrijk verhuisd in 2001. Ze is heel geduldig, de zachtheid zelve en een prettig coachpaardje voor de wat onzekere mensen. Ze is gek op zowel paarden- als mensenkinderen en vindt het heerlijk om geborsteld en geknuffeld te worden. Maar ze is niet suffig! Ze heeft een vrolijk en levendig temperament.

Líf (2009) is Tildra’s dochter en de moeder van Skúmi. Ze is erg gevoelig voor de energie van mensen en heeft een sterke eigen wil. Ze kan afstandelijk zijn, zelfs ondeugend, en daarmee nodigt ze mensen uit om echt op haar af te stemmen. Is er contact, dan is ze zacht en meegaand. Tijdens healing circles kan Líf erg actief zijn en ontpopt ze zich tot een ware healer.

Fram (2002) is Tildra’s zoon. Hij is in haar buik mee naar Frankrijk verhuisd. Een grote vriendelijk reus, maar wel met zijn karakter en duidelijke voor- en afkeuren, te weten: eten, resp. zich inspannen. Hij is een grote knuffelbeer met een enorm hart dat hij voor iedereen opent, op voorwaarde dat hij lekker in zijn vel zit. Door een chronische ziekte is dit niet altijd het geval, dus als hij dat aangeeft zetten we hem niet in voor een sessie.

Skúmi (2017) is Líf’s zoon. Hij is jong, nieuwsgierig en onderzoekend en daarom nog niet toe aan het echte coachwerk. Hij is meer geïnteresseerd in de lusjes aan je jas. Toch doet hij wel eens mee in oefeningen waarbij we meerdere paarden inzetten, of tijdens (familie) opstellingen. Dan blijkt hij perfect de energie aan te voelen en doet hij vaak « rake interventies ».


Op twee benen

In de paardencoachingweken en workshops die ik (Nynke) geef, werk ik samen met deskundige, betrokken, positieve mensen. Klik op onze namen voor meer info.