Op vier benen

Tildra (1992) is de moeder van onze paardenfamilie. Een IJslandse merrie, geboren in Nederland en drachtig met ons mee naar Frankrijk verhuisd in 2001. Ze is heel geduldig, de zachtheid zelve en een prettig coachpaardje voor de wat onzekere mensen. Ze is gek op zowel paarden- als mensenkinderen en vindt het heerlijk om geborsteld en geknuffeld te worden. Maar ze is niet suffig! Ze heeft een vrolijk en levendig temperament.

Líf (2009) is Tildra’s dochter. Ze is erg gevoelig voor de energie van mensen en heeft een sterke eigen wil: ze kan afstandelijk zijn, zelfs ondeugend. Daarmee nodigt ze je uit om echt in contact te zijn met je voelen, je drukke hoofd los te laten en in het moment aanwezig te zijn. Dat opent de deur tot contact, en dan is ze zacht en meegaand. Tijdens healing circles kan Líf erg actief zijn en ontpopt ze zich tot een ware healer.

Skúmi (2017) is Líf’s zoon. Hij is jong, nieuwsgierig en onderzoekend en daarom nog niet toe aan het echte coachwerk. Hij is meer geïnteresseerd in de lusjes aan je jas. Toch doet hij wel eens mee in oefeningen waarbij we meerdere paarden inzetten, of tijdens (familie) opstellingen. Dan blijkt hij perfect de energie aan te voelen en doet hij vaak « rake interventies ».

Fram (2002-2020) is in de eeuwige jachtvelden. We hebben hem moeten laten inslapen na 6 jaar ziekte met ups en downs. Het is een groot gemis om niet meer in zijn manenbos te kunnen duiken, maar in de energie voelt hij nog steeds aanwezig.


Op twee benen

In de paardencoachingweken en workshops die ik (Nynke) geef, werk ik samen met deskundige, betrokken, positieve mensen. Klik op onze namen voor meer info.